Lack korsett
  • Lack korsett

Lack korsett

398,40 kr

Lack korsett - Sexig lack korsett i rött och svart med dragkedja på framsidan och dekorativ snörning. Lack korsetten har en klassisk korsettsnörning i ryggen och skenor som formar din kropp. Korsetten har avtagbara och anpassningsbara strumpeband och har även ett par matchande stringtrosor i lack.

 

Storlek
Kvantitet

  • Säkerhet: All vår trafik och din betalning krypteras via SSL certifikat. Säkerhet: All vår trafik och din betalning krypteras via SSL certifikat.
  • Leverans med Postnord, leveranstid normalt 1-2 arbetsdagar. Leverans med Postnord, leveranstid normalt 1-2 arbetsdagar.

Sexig röd och svart lack korsett - Sexig lack korsett i rött och svart med dragkedja på framsidan och dekorativ snörning. Lack korsetten har en klassisk korsettsnörning i ryggen och skenor som formar din kropp. Korsetten har avtagbara och anpassningsbara strumpeband och har även ett par matchande stringtrosor i lack.

Denna lack korsett är av under byst modell och lämnar brösten bara.

Stayups ingår ej till denna lackkorsett utan beställs separat under vår kategori nylonstrumpor eller direkt under fliken tillbehör nedan.

9004

Du kanske också gillar