Maskeradkläder Grävling
  • Maskeradkläder Grävling

Maskeradkläder Grävling

798,40 kr

Maskeradkostym Grävling - Maskeradkostymen för den som tar maskerad på allvar. I denna maskeradkostym ingår en grävling hatt med 2st söta hängande bollar samt öron. En matchande grävlingtopp med korsettsnörning i ryggen, maskeradkostymen har även grävling vantar med klor samt en matchande kjol med svans. Du får även med ett par matchande benvärmare till denna kostym.

Storlek
Kvantitet
i lager

  • Säkerhet: All vår trafik och din betalning krypteras via SSL certifikat. Säkerhet: All vår trafik och din betalning krypteras via SSL certifikat.
  • Leverans med Postnord, leveranstid normalt 1-2 arbetsdagar. Leverans med Postnord, leveranstid normalt 1-2 arbetsdagar.

Maskeradkostym Grävling - Maskeradkostymen för den som tar maskerad på allvar. I denna maskeradkostym ingår en grävling hatt med 2st söta hängande bollar samt öron. En matchande grävlingtopp med korsettsnörning i ryggen, maskeradkostymen har även grävling vantar med klor samt en matchande kjol med svans. Du får även med ett par matchande benvärmare till denna kostym.

1657